Altres webs municipals

Festival Gloriós

Del 28 al 31 d’agost, la Festa Major de Vilafranca comptarà amb un festival de música de proximitat, el Gloriós, al Claustre dels Trinitaris.

 

Phat fred

[Funk]
Formació nascuda a mitjans del 2005 de las mans dels músics més adictes al funk de l’escena barcelonesa, no tenen cap dubte en pujar-se a l’escenari per demostrar que són un dels grups de funk punters del moment. 

Els seus directes són una descàrrega de temes propis i alguna versió de temes clàssics del funk.
 

Més informació

Superchema

[Boogie Down]
Als 14 anys decobreix la música electrónica, concretament el house i la seva aventura com a Dj comença el 2006 a Vilanova i la Geltrú. Poc a poc, creix la seva afició pel vinil i augmenta la seva col·lecció de jazz, soul, funk i disco. Devot de la música negra en general, la seva debilitat són el disco i el boogie,  el corrent més electrònic de la música disco dels 80.

Més informació

Las Migas

[Flamenc]
Obren el 2018 amb un nou projecte de creació, després de la nominació als Latin Grammy com a millor àlbum de flamenc per Vente conmigo.

Quatre dones que destaquen per ser diferents i similars alhora, una interessant fusió de cultures sense més límit que la pròpia inspiració. Interpreten els seus propis temes, amb les guitarres, les veus i el toc meravellós del violí que les fa incofusibles.

Més informació

Dj Miguelito Superstar

[Funk]
Vocalista de Fundación Tony Manero, productor i remesclador, les seves produccions en solitari han estat editades per diversos segells en els darrers anys i aquest 2018 presenta el nou LP Lugares Comunes.

I, si, també posa discos.

Més informació

Format C

[Breakbeat]
Fa més de 15 anys que col·lecciona i punxa discos, oferint sessions elegants i eclèctiques, amb gran varietat d'estils.

Pau Alabajos

[Cantautor]
Per al valencià Pau Alabajos, la cançó segueix sent una eina de lluita i de resistència que li permet expressar idees i sentiments que, a més de tocar la fibra sensible, també pugui sacsejar alguna consciència.

És molt conscient que, en els temps que corren, la cançó reivindicativa i de protesta es troba fora d’hores, però no pot evitar denunciar les injustícies i els abusos amb els que viu a diari. I això l’honora. 

Més informació

Dj Machito Boogaloo

[Soul]
Gran especialista i col·leccionista de música negra, en especial dels sons més afrocubans.

El jazz, soul, funk, brasil, latin i la música disco dels 70 simpregnen les sessions d’aquest barceloní, que ha punxat en els llocs més representatius de l’escena “groove” de la ciutat i també ha participat en sessions internacionals, a París o Moscú.

Més informació

Gruyere Dj

[Groove]
Amb més de vint anys de trajectòria als plats, Roger Calvet es transforma en Gruyere DJ. 
Amb un repertori que abarca estils tan variats com el soul, el funk i el groove serà un dels encarregats de fer ballar al públic en el segon Gloriós festamajorenc. 
 

Més informació

La Folie

[Folk]
El seu pop eclèctic és emoció a flor de pell que fa ballar, cantar, escoltar i participar.

El seu segon treball discogràfic Foliecitat (2017) dóna el tret de sortida amb la cançó A foc lent, la manera com la banda barcelonina entén el seu procés: a poc a poc, sense pressa, per assaborir cada moment que la música els dóna l’oportunitat de gaudir. Premi Enderrock de la Crítica a Millor Disc Revelació 2018, arriben a la Festa Major de Vilafranca amb ganes de compartir Foliecitat

Més informació