Altres webs municipals

Administradors

Tres dones i dos homes molt joves, d'entre 45 i 24 anys, organitzadors de la festa

Xavi Aranda, Lídia Blasco, Foix Ortiz, Esther Ribas i Dani Saumell van ser presentats per l'alcalde Pere Regull com a Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2018.

 

XAVI ARANDA
Té 37 anys  i treballa de comunicador digital i assessorament en eines digitals a la cooperativa Colectic de Barcelona.Va formar part de la Moixiganga, del Ball de Diables i del Consell de la Festa Major. Ha col·laborat amb vàries entitats com el COET, Correm per la terra i l’Obrador Cultural, i en varis projectes culturals. 
 

 

 

LÍDIA BLASCO
Té 24 anys i treballa de fisioterapeuta. Va ballar panderos des del 2013 fins al 2015 i a la FM Petita els anys 2003 i 2004. Col·labora amb entitats com l’Associació d’entrenament i educació corporal (3E) i la Bauma- escola d’escalada. Pertany a la colla Castellers de Vilafranca. 

 


 

FOIX ORTIZ
Té 29 anys. És llicenciada en Magisteri i en Psicopedagogia i és mestra a l’Escola Mas i Perera de Vilafranca. És membre de la Junta Directiva del Club Rítmica Vilafranca i del grup de coordinació del seminari de Biblioteques Escolars de l’Alt Penedès. Va ser membre del ball de Nans de la FM des de l’any 2004 fins al 2008. També va participar a la Festa Major petita portant els gegants i durant molts anys, com a setrillera a la Capta. 

ESTHER RIBAS
Té 45 anys, casada i és mare d’un nen. És pintora i artesana i actualment treballa d’administrativa a l’empresa marbres Masó de Vilafranca. Forma part de la Coral del Centre Excursionista del Penedès i és presidenta de l’Associació de Veïns del centre de Vilafranca. Va ballar al ball de Figuetaires a la primera FM dels petits. Ha participat en diferents edicions del Firart i des del 2005 és membre del cor dels Goigs. Durant molts anys ha tingut una botiga d’artesania especialitzada en articles relacionats amb la FM i el món casteller. 

 

DANI SAUMELL
Té 39 anys, casat i pare de dues nenes de 7 i 8 anys. És delegat comercial d’Instal·lacions Parera S.L. de Vilafranca. Component dels Xicots de Vilafranca des de 2002  i amb responsabilitat des del 2014 com a Vicepresident les dues primeres temporades i com a tresorer actualment. També ha format part des del 2016 de la Comissió de festa de Martir’s Street.