Altres webs municipals

Concurs d'Instagram

Si tens un telèfon que fa retrats i accés a Instagram, ja trigues a participar al concurs que ho peta durant aquests dies de festa grossa!

Enguany, tres requisits:

 1. Les teves imatges hauran de ser, estar inspirades o representar la realitat festamajorenca de Vilafranca segons un pla detall. Què diantre és un PLA DETALL? Doncs una foto d'un pla detall posa l'èmfasi en elements concrets de la imatge i en destaca coses que amb un altre tipus de pla passarien desaparcebudes. Imaginació al poder!
   
 2. Cada foto podrà tenir un, dotze o cent #, però n'hi ha un que resulta imprescindible per entrar a concurs: #tothomapunt
   
 3. El concurs acabarà el diumenge 9 de setembre a les 23:59h. Tens temps de sobres i poques excuses per no fer la foto de la teva vida!

Els guanyadors seran escollits per un jurat composat per la representació dels Administradors d'enguany, amb el suport del fotògraf oficial de la Festa Major i l'equip de Comunicació, Xarxes i Audiovisuals. Molta sort :)

Bases per a la participació^

 • Ser seguidor del compte d’Instagram @fmvilafranca
 • Tenir un perfil públic, sinó no podrem veure la teva foto!
 • La imatge ha de ser presa durant la #fmvila. Termini de participació fins diumenge 9 de setembre a les 23.59h
 • La imatge ha de tenir un tractament en 'pla detall', sinó, la fotografia no entrarà a concurs.
 • Utilitzar el hashtag #tothomapunt. Això no exclou que se’n puguin utilizar d’altres relacionats amb la festa.
 • La participació al concurs és gratuïta.
 • La imatge no pot contenir cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.
 • La imatge ha de comptar amb l’autorització de les persones que hi puguin aparèixer. S’han de tenir en compte els drets d’imatge dels menors d’edat.
 • L’organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.
 • L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge institucional de la Festa Major, així com aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

Jurat i guanyadors/es^

 • Es farà una selecció de 10 fotografies un cop hagi passat el termini de participació. El jurat el formaran 2 administradors i el fotògraf oficial de la festa: Sergio Rosdemora.
 • Aquesta selecció es penjarà al perfil d’Instagram @fmvilafranca i s’obrirà un període de votació on els usuaris de la xarxa podran votar la millor fotografia.
 • Les tres fotografies més votades seran les guanyadores.
 • El nom dels/les guanyadors/es es faran públics als canals oficials de la Festa Major de Vilafranca del Penedès.
 • Les persones guanyadores s’hauran de posar en contacte amb els administradors de la Festa Major de Vilafranca a través de l’adreça de correu electrònic [email protected] per informar-los de la forma i el dia del lliurament del premi.  

Premis^

 • El primer premi guanyarà una entrada doble per anar a veure Cabaret, gentilesa del Teatre Victòria.
   
 • El segon premi guanyarà una entrada doble d’un espectacle a escollir de la nova temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori (octubre 2017 - gener 2018), gentilesa de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Consulta els espectacles a http://espectacles.vilafranca.cat.
   
 • El tercer premi guanyarà una Visita de posta de sol al campanar per a dues persones, gentilesa del Servei de Promoció Turística  de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Drets d'imatge^

Els drets d’imatge de les imatges realitzades seran sempre propietat de l’autor/a i amb Instagram com a co-propietari (tal com marquen les normes d’Instagram). Tot i això, les persones que guanyin cediran a la Fundació de la Festa Major de Vilafranca del Penedès els drets per utilitzar-les (no per usos comercials), sempre mencionant l’autor de la fotografia.

Ús de dades^

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Vilafranca.
Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.