Altres webs municipals

Cursa de Sant Fèlix

El diumenge 10 de juny del 2018 se celebrarà la VII Cursa de Sant Fèlix. La cursa tindrà diferents modalitats, entre elles una cursa per a participants amb diversitat funcional.

Quan les iniciatives es consoliden es converteixen en tradicions. Així arribem a la setena edició de la cursa de Sant Fèlix, que enguany tindrà lloc el pròxim diumenge 10 de juny de 2018. La cursa de Sant Fèlix, emmarcada dins dels múltiples actes previs de la nostra festa gran, any rere any va superant-se en nombre de participants. Aquest any però, la cursa ve carregada de novetats!

  • A les 9h del matí celebrarem la Cursa Especial de Sant Fèlix, una cursa que ens fa especial il·lusió i que té una clara intenció integradora ja que tothom hi està convidat a participar.
     
  • A les 10h donarà inici la 7ª cursa de Sant Fèlix. La cursa pretén ser un moment festiu i popular, durant el qual grans i petits podran escollir entre el recorregut curt (2 km.) o el llarg (4 km.). Es tracta de fer el circuit una o dues vegades respectivament.
     
  • I a les 11h celebrarem la Cursa Familiar Popular. Una cursa d’orientació pels carrers més cèntrics de la vila carregada de proves festamajorenques.


Acabarem la matinal amb un Concert vermut al Parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès!

US HI ESPEREM!