Altres webs municipals

Programació musical - 1 de setembre

MINISTRERS DEL SABRE^

Ball del Sabre és la proposta de ball folc dels Ministrers del Sabre, una formació maresmenca amb músics multiinstrumentistes i repertori variat que fa d'aquest un espectacle versàtil i una experiència agradable i festiva.

Al llarg de més de 10 anys els Ministrers del Sabre han acumulat experiències en molts festivals tant de l'àmbit català com de l'estranger.

 13h
 A la plaça de Sant Joan


 Més informació

PLEASE (TRIBUT U2)^

Please neix el 1999, a Gavà, amb la voluntat de fer arribar la música d’U2 allà on la banda irlandesa no la pot fer arribar.

Amb un espectacle en directe sorprenent i proper, al més pur estil U2, podreu seguir els èxits de la banda irlandesa més important de la història del rock.

 00.30h
 
A la rambla de Sant Francesc

 Més informació

DR. CALYPSO^

Després de 30 anys escampant amor per l’ska, el reggae, el soul, el rocksteady i el calypso per tot arreu, Dr.Calypso anuncia la seva darrera gira

Així que prepareu maraques, ulleres de sol i vestiu-vos per a l’ocasió, perquè aquesta serà la darrera oportunitat de veure en directe el grup pioner de l’escena ska i un dels tòtems més moguts de l’escena catalana de les darreres 3 dècades. No hi ha opció: 30 anys lluitant contra un món sense color, mereixen una darrera celebració!

 00.30h
 
A l'aparcament del carrer Ferran

 Més informació

LOS 40. AMB DJ NEUS GONZÁLEZ^

.

Locutora a Los 40 Catalunya, la Dj Neus González dirigirà  Los 40 live session, el show i sessió musical non stop que tancarà la nit festamajorenca del dia 1.

 00.30h
 
A la zona esportiva

 Més informació

PLAY THE GAME (TRIBUT QUEEN)^

Play The Game és una obra de 19 cançons de Freddie Mercury i la banda anglesa The Queen. Les cançons de la llegendària banda sonant en directe amb la tribut band, amb tot el seu poder i esplendor.

Un gran concert dins la història del rock. Una nit per a no oblidar!

 02.00h
 
A la rambla de Sant Francesc

ELS 4 MAGNÍFICS^

Dj SixtyNine, PD Pubilla, Dj Bisbe & Dj Capi uneixen el millor de cada un d’ells per fer sonar: ELS MAGNÍFICS.

Ritmes desenfrenats, gresca i música per ballar sense parar. La proposta dels 4 Magnífics per a la nit del dia 1: una explosió de música i hits.

 02.00h
 
Escenari Pàrquing del Carrer Ferran

 Més informació