Altres webs municipals

Programació musical - 2 de setembre

ELS COSINS DEL SAC^

Una petita orquestrina que combina instruments tradicionals catalans amb d’altres de més moderns. A més, els arranjaments musicals donen al grup una sonoritat absolutament original i inconfusible. El repertori és bàsicament de concert i de ball; tant velles danses col·lectives, com peces de balls de parella tradicionals.

Amb 6 discos editats i a punt de celebrar els 30 anys, es presenten al concert vermut de Vilafranca.

 13h
 
A la plaça de Sant Joan 

 

SON DE L'HAVANA^

Amb molts anys d’experiència dins del món de la música en general i amants del gènere de l’havanera, Son de l’Havana ofereixen un repertori d’havaneres, rumba, música catalana d’autor, balades, valsets mariners, son cubà, tango i bolero,… un repertori variat i d’extraordinària qualitat, ple de matisos nous, fusió en ritmes i harmonies.

 18h
 
A la plaça de Jaume I

 Més informació

REGGAE PER XICS^

Els ritmes jamaicans que caracteritzen els The Penguins arriben a la Festa Major amb la nova proposta de Reggae per Xics: Ballant Damunt la Lluna.

Un repertori de cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya, passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes, es concentren en un espectacle que ens passeja per uns quants planetes a la descoberta de cançons, ritmes i instruments. Un viatge interestel·lar ple de música i diversió!

 19h
 A la 
Plaça de la Vila

 Més informació

GRUP D'HAVANERES XALOC^

Un dels grups d’havaneres amb més solera de tot Catalunya, els vilafranquins Xaloc tenen una llarga i dilatada trajectòria i experiència.

Ofereixen un extens repertori d’havaneres, cançó catalana, tradicional, humorística i de participació amb el públic. Per gaudir d’una vetllada emotiva, alegre i entranyable.

 19.30h
 A la 
plaça de Jaume I

 Més informació

MIAÚ^

El jove grup vilafranquí no podia faltar aquest any a la Festa Major de Vilafranca, presentant els temes d’Un món més gran

Els penedesencs combinen funk, reggae i rumba, un fet que asseguren que no és un problema, perquè vesteixen cada cançó de manera que generi missatge, festa i compromís a parts iguals. Amb lletres que conviden a la reflexió sobre temes quotidians de la societat actual, oferiran un concert per tancar la festa.

 22h
 A la 
Plaça de la Vila

 Més informació

CIMARRÓN MÚSICA VIVA^

Molt popular a tot Catalunya, l’orquestra Cimarron trepitja escenaris des dels anys 70, oferint espectacles amb temes ballables de sempre, però també amb un repertori de música actual. Les seves actuacions incorporen bandes sonores de pel·lícules i cançons de música catalana, oferint ball i marxa per a tots els públics.

 23h
 A la 
rambla de Sant Francesc

 Més informació