Altres webs municipals

Programació musical - 28 d'agost

JOAN DAUSÀ^

Aquest 2018, Joan Dausà ha presentat nou treball discogràfic. Ara som gegants, el tercer disc del músic català, ha estat un èxit des de la seva presentació el mes d’abril. Dausà reaparaeix al panorama musical amb un disc que parla de superació personal i social.

Una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical actual, la podreu gaudir en directe la nit del 28 d'agost.

 23.30h
 A la plaça de la Vila


 Més informació

ORQUESTRA JUNIOR^

L'Orquestra Junior's és una formació de ball amb més de 50 anys d'experiència que ofereix un ampli ventall de possibilitats musicals i d'espectacle, que van des del ball de gala fins al ball més modern.

La incorporació de joves intèrprets i cantants amb una gran preparació musical la converteixen en una de les formacions punteres de les comarques tarragonines.

 24.00h
 A la rambla de Sant Francesc


 Més informació

MIQUEL DEL ROIG^

Miquel de Roig és una presència habitual a Festes Majors i Festivals d’arreu de Catalunya, compartint molts cops cartell amb els principals noms del moment.

El músic ebrenc és genuí i irrepetible, amb gran capacitat d’animar i fer festa sense defugir la denúncia ni el compromís. En els seus concerts ofereix cançons populars, peces pròpies i adaptacions d'èxits contemporanis al català.

 01.30h
 A la plaça de la Vila Més informació

 
 

Phat fred

[Funk]
Formació nascuda a mitjans del 2005 de las mans dels músics més adictes al funk de l’escena barcelonesa, no tenen cap dubte en pujar-se a l’escenari per demostrar que són un dels grups de funk punters del moment. 

Els seus directes són una descàrrega de temes propis i alguna versió de temes clàssics del funk.
 

Més informació