Altres webs municipals

Programació musical - 29 d'agost

ROBA ESTESA^

Roba Estesa és un grup de música festiva i combativa que fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. El seu darrer disc, Desglaç, busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i explicitar el poder d'una col·lectivitat.

Amb una concepció molt clara d’espectacle global, uneixen performativitat, qualitat musical i posada en escena per convertir la cultura en un espai de transformació social.

 00.30h
 
A la rambla de Sant Francesc

 Més informació

ORQUESTRA COCKTAIL^

L’orquestra Cocktail és una agrupació versàtil i polivalent, que ofereix en el seu repertori temes de sempre i d’altres de més actuals.

La seva experiència i entusiasme no deixarà ningú indiferent, amb música ballable, clàssica i moderna.

 00.30h
 
Al parc del Tívoli

 Més informació

DJ HURTU^

Al seu Sant Quintí natal van començar fa 10 anys les aventures d'aquest alegre i intrèpid DJ amb arrels i ànima 100% penedesenca.

Gran amant de la música i sempre amatent a les novetats i les tendències de l'actualitat musical, l'Hurtu és un DJ versàtil i modern, que sap copsar a la perfecció què vol el públic en cada ocasió, i per això sempre aconsegueix entrega i entusiasme en qualsevol situació.

 01.00h
 A la zona esportiva

DOCTOR PRATS^

Venim de lluny és el tercer disc de Doctor Prats, que torna a Vilafranca amb la seva música de festa fusió. La banda entra més a fons en l’electrònica, i el context polític i social català ha influenciat en les seves lletres.

El nou disc és una explosió festiva però diferent a tot el que havien fet fins ara. Un disc que explora fins al final una multitud d'estils musicals sense cap prejudici. Una proposta optimista, lluminosa, però alhora realista i crítica.


 02.30h
 A la rambla de Sant Francesc Més informació

 
 

Superchema

[Boogie Down]
Als 14 anys decobreix la música electrónica, concretament el house i la seva aventura com a Dj comença el 2006 a Vilanova i la Geltrú. Poc a poc, creix la seva afició pel vinil i augmenta la seva col·lecció de jazz, soul, funk i disco. Devot de la música negra en general, la seva debilitat són el disco i el boogie,  el corrent més electrònic de la música disco dels 80.

Més informació

Las Migas

[Flamenc]
Obren el 2018 amb un nou projecte de creació, després de la nominació als Latin Grammy com a millor àlbum de flamenc per Vente conmigo.

Quatre dones que destaquen per ser diferents i similars alhora, una interessant fusió de cultures sense més límit que la pròpia inspiració. Interpreten els seus propis temes, amb les guitarres, les veus i el toc meravellós del violí que les fa incofusibles.

Més informació

Dj Miguelito Superstar

[Funk]
Vocalista de Fundación Tony Manero, productor i remesclador, les seves produccions en solitari han estat editades per diversos segells en els darrers anys i aquest 2018 presenta el nou LP Lugares Comunes.

I, si, també posa discos.

Més informació