Altres webs municipals

Programació musical - 30 d'agost

BALL DE GRALLES^

Un dels actes musicals més esperats tant pels músics com pel públic. De tradició festamajorenca centenària, grallers i timbalers ofereixen un repertori de temes de caire folklòric, amb balls vuitcentistes, per continuar més endavant amb un concert de temes actuals i música moderna amb arranjament per a gralla.

 00.30h
 A la plaça de Sant Joan

 02.00h
 A la plaça de la Vila

ELS CATARRES^

Guardonats amb un disc d'or de vendes i protagonistes de gires internacionals, els Catarres tornen a Vilafranca del Penedès per festa major. Un grup únic, irrepetible i ja icònicque aquest 2018 torna amb nou disc, Tots els meus principis, més ballable i més elèctric que els àlbums anteriors, i nova gira per a arrasar amb els seus èxits de nou amb tot.

 00.30h
 A la rambla de Sant Francesc


 Més informació

 

 

FUNDACIÓN TONY MANERO^

Presentaran en concert les cançons del nou disc Lugares Comunes, un pas mes en l’evolució de la banda, aquest cop cap a territoris propers a l’acid-jazz dels 90. Ball i bellesa es donaran la mà, sense oblidar l’essència ballable de la Fundacion Tony Manero.

Nou músics en escena i un concert ple de ritme, ball, humor, sensibilitat i bona música, feta amb molta anima i funk. Buscant la connexió, buscant l’emoció, buscant Lugares Comunes.

 02.15h
 A la rambla de Sant Francesc


 Més informació

 
 

Format C

[Breakbeat]
Fa més de 15 anys que col·lecciona i punxa discos, oferint sessions elegants i eclèctiques, amb gran varietat d'estils.

Pau Alabajos

[Cantautor]
Per al valencià Pau Alabajos, la cançó segueix sent una eina de lluita i de resistència que li permet expressar idees i sentiments que, a més de tocar la fibra sensible, també pugui sacsejar alguna consciència.

És molt conscient que, en els temps que corren, la cançó reivindicativa i de protesta es troba fora d’hores, però no pot evitar denunciar les injustícies i els abusos amb els que viu a diari. I això l’honora. 

Més informació

Dj Machito Boogaloo

[Soul]
Gran especialista i col·leccionista de música negra, en especial dels sons més afrocubans.

El jazz, soul, funk, brasil, latin i la música disco dels 70 simpregnen les sessions d’aquest barceloní, que ha punxat en els llocs més representatius de l’escena “groove” de la ciutat i també ha participat en sessions internacionals, a París o Moscú.

Més informació