Altres webs municipals

Programació musical - 31 d'agost

LA CASA AZUL^

Guille Milkyway, el nom que hi ha darrera La casa azul, ha aconseguit derribar les barreres del comercialisme per arribar tothom amb els estils bubblegum, sunshine-pop, europop... i una identitat pròpia i incofusible.

Del seu proper àlbum, La Gran Esfera, s’han avançat alguns temes, de forma simultània a la gira estiuenca que també arriba a la Festa Major de Vilafranca.

 00.30h
 
A la rambla de Sant Francesc

 Més informació

EBRI KNIGHT^

Guerrilla és el nou disc d’Ebri Knight. Una obra molt esperada i que arriba en el millor moment de la seva carrera. Consolidat com un dels grups amb més concerts i tirada popular del país, resenten directes enèrgics i una actitud punk i compromesa, on la tradició musical mediterrània i la celta xoquen i exploten.

Amb dos premis Enderrock, Ebri Knight és un projecte sòlid, el grup maresmenc és estimat pel públic, amb una reputació incontestable.

 00.30h
 A la plaça de Jaume I


 Més informació

THE EXCITEMENTS^

Un explosiu còctel de rhythm&blues i soul a la manera antiga, amanit amb tocs del millor rock&roll, defineix The Excitements, una banda fundada el 2010 a Barcelona per Adrià Gual (guitarra rítmica) i Daniel Segura (baix) que enlluerna Europa.

Les seves actuacions, pura energia, són autèntiques festes que conquisten el públic amb el crit: I got soul, de l’efervescent moçambiquesa Koko-Jean Davis.

 02.00h
 A la rambla de Sant Francesc


 Més informació

DR JORDI RIVAS^

Punxant des del 1999, Dj Jordi Rivas oferirà una sessió de música electrònica en un marc incomparable per a la nit del 31 d'agost. 

No poden faltar a les seves sessions temes d’artistes com Fat Boy Slim, Chemical Brothers, Daft Punk o Robbie Rivera. Segur que en aquesta sessió especial no us deixarà descansar ni un sol minut. Una nova visió de la música electrònica, aprofundint amb sons no tant comercials per mesclar-los amb temes clàssics.

 02.00h
 A la plaça de la Jaume I

 

 

 
 

Gruyere Dj

[Groove]
Amb més de vint anys de trajectòria als plats, Roger Calvet es transforma en Gruyere DJ. 
Amb un repertori que abarca estils tan variats com el soul, el funk i el groove serà un dels encarregats de fer ballar al públic en el segon Gloriós festamajorenc. 
 

Més informació

La Folie

[Folk]
El seu pop eclèctic és emoció a flor de pell que fa ballar, cantar, escoltar i participar.

El seu segon treball discogràfic Foliecitat (2017) dóna el tret de sortida amb la cançó A foc lent, la manera com la banda barcelonina entén el seu procés: a poc a poc, sense pressa, per assaborir cada moment que la música els dóna l’oportunitat de gaudir. Premi Enderrock de la Crítica a Millor Disc Revelació 2018, arriben a la Festa Major de Vilafranca amb ganes de compartir Foliecitat

Més informació