Altres webs municipals

Notícia

La Biblioteca Torras i Bages presenta el vuitè punt de llibre de la col·lecció iniciada amb motiu del seu aniversari

08 de agost de 2018

Coincidint amb la Festa Major de Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages celebra el seu 84è aniversari amb el vuitè lliurament de la col·lecció de punts de llibre on la il·lustració està relacionada amb Vilafranca i la comarca del Penedès.

Enguany els Administradors de la Festa Major han col·laborat en aquesta iniciativa, encarregant el disseny de portada del punt de llibre als alumnes de l’Escola Delta–Espiga que han interpretat els balls del seguici festamajorenc.

Acompanyant aquesta imatge, en el revers del punt, es dóna informació sobre el fons digital antic que es pot trobar a través de la plataforma Trencadís (trencadis.diba.cat).

A les biblioteques públiques vetllem per la conservació i la difusió del llegat cultural local. La digitalització és un recurs que apropa aquests documents antics i delicats al públic en general d’una manera àgil i segura.

Entre altres publicacions referents a Vilafranca i la comarca, podem trobar al Trencadís els programes de Festa Major de 1939 a 1960.

Del punt de llibre s’han editat 1.000 exemplars que seran repartits de forma gratuïta a la mateixa biblioteca, a partir del 16 d’agost.